AFTELLEN NAAR WEGKLAAR: Vernieuw je autorijbewijs in 30 dagen of krijg een boete, zegt Munroe

Thompson: Hoe zit het met mensen die een ticket hebben gekregen voor verlopen licenties tijdens de noodtoestand terwijl ze vrijgesteld hadden moeten worden? NASSAU, BAHAMAS – Individuen hebben 30 dagen na het einde van de noodtoestand om hun autorijbewijs te vernieuwen, bevestigde minister van Nationale Veiligheid Wayne Munroe gisteren.

Presentatie

Tijdens een presentatie over het Parlement probeerde Munroe de zaak te verduidelijken, waarbij hij aangaf dat terwijl over het protocol werd gedebatteerd, de politie in overeenstemming was met het oorspronkelijke bevel.

De mensen van de Bahama’s hebben gehandeld op grond van het feit dat ze tot 30 dagen na het einde van de noodtoestand de tijd hadden om hun voertuigen een vergunning te geven en van onze kant zullen we de legitieme verwachting van onze mensen niet teleurstellen.

“Aangezien de politie dit jaar het standpunt heeft ingenomen dat ze alleen verzekeringen afdwingt, en daarmee beweert dat deze schorsing nog steeds van kracht was – dat, ik verwacht niet dat dat zal veranderen – dat personen 30 dagen na het einde van de de noodtoestand om hun voertuig een vergunning te geven’, zei hij.

 

Minister van Nationale Veiligheid Wayne Munroe.

In de begindagen van de pandemie op de Bahama’s schortten de noodverordeningen de verplichting op om een ​​voertuig voor de verlenging van een rijbewijs vanaf 17 maart aan te bieden voor de duur van de openbare noodtoestand en 60 dagen daarna te verlengen. Leren voor de auto theorie vind je online. Hoewel automobilisten een boete konden krijgen omdat ze geen autoverzekering hadden, waren ze vrijgesteld van autorijbewijs en registratie.

 

Er was echter een juridische opvatting dat die schorsing in mei 2020 eindigde met het einde van de eerste noodtoestand, hoewel de noodtoestand later meerdere keren werd verlengd. Munroe hield gisteren vol: “Als een politieagent iets anders zou doen, zou het de eerste keer zijn dat ik mijn positie zou overtreden en zou beweren dat ik hen zou opdragen iets anders te doen.

 

“De mensen van de Bahama’s handelden op basis van het feit dat ze tot 30 dagen na het einde van de noodtoestand de tijd hadden om hun voertuigen een vergunning te geven en van onze kant zullen we de legitieme verwachting van onze mensen niet teleurstellen.”

 

 

East Grand Bahama MP Kwasi Thompson

East Grand Bahama MP Kwasi Thompson stelde de vraag of de beslissing met terugwerkende kracht zal zijn voor mensen die al een ticket hebben gekregen omdat ze geen licenties hebben. Hoewel hij geen duidelijk standpunt over die kwestie kon geven, zei Munroe: “Het is duidelijk dat het niet zou moeten gebeuren en ik zou verwachten dat het in de toekomst niet zal gebeuren en het publiek dat luistert zal weten dat als het gebeurt, ze graag advies en het zal worden aangepakt.

 

Sinds afgelopen maart is er een openbare noodtoestand van kracht, samen met wankele lockdowns en dagelijkse avondklokken. Auto remafstand berekenen is mogelijk online. Er zijn vier afzonderlijke proclamaties geweest sinds de eerste vorig jaar, en de verlenging van de laatste zal eindigen op 13 november. De verwijdering van de noodorders is een van de campagnebeloftes van de regering-Davis die in de Speech from the Throne zijn opgenomen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Categories

Calendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Een auto -rij -examen afleggen

Een auto -rij -examen afleggen is een geweldige kans om veilige rijtechnieken  te oefenen. U moet turn -signalen gebruiken online je theorie examen oefenen, een veilige afstand tussen andere voertuigen behouden en soepel remt. Je moet ook snelheidslimieten en andere verkeersborden gehoorzamen. En ten slotte moet u op de hoogte zijn van de indeling van het gebied waar u in rijdt.

Hoe u het beste hete luchtpistool koopt

Traditioneel zijn warmtepistolen gebruikt om verf en vernis te strippen van houten oppervlakken. Tegenwoordig kunnen ze worden gebruikt voor veel toepassingen koop de beste heteluchtkanon, waaronder krimppakken, drogen hout, ontdooide bevroren pijpen en nog veel meer. Het is echter belangrijk om het juiste warmtepistool te kiezen voor uw behoeften.

Een van de beste warmtepistolen die beschikbaar zijn voor doe -het -zelvers is het spraytech -warmtepistool. Dit pistool heeft een krachtige motor, een breed scala aan temperatuurinstellingen en een gelijkmatige verwarmingsmechanisme. Het is een geweldig hulpmiddel voor het verwijderen van verf, het ontdooien van pijpen, het repareren van handsets van telefoons en vele andere projecten.

Een ander geweldig warmtepistool is het Makita Heat Gun. Dit pistool heeft een compact LCD -scherm dat nauwkeurige temperatuurregeling biedt en een stappen van maximaal 50 graden mogelijk maakt. Het wordt ook geleverd met een plat mondstuk, een haakmondstukbevestiging en een batterij. Het is ook ontworpen met een ergonomische handgreep die het comfortabel maakt om vast te houden.

Ten slotte wilt u misschien rekening houden met het Enertwist HG-1500 Heat Gun. Dit pistool heeft een variabele temperatuurregeling, vier mondstukdeflectoren, vijf schrapers, een desolding -pomp en een draagtas. Het is niet goedkoop, maar het heeft een zeer genereuze garantie van 3 jaar.

Het HGP73AC Heat Gun is een beetje zwaarder dan de anderen op deze lijst. Het wordt geleverd met een rubberen greep en oververhitting bescherming. Het heeft ook zeven temperatuurinstellingen en kan 500 uur duren bij de hoogste instelling. Het pistool is getest op druppelbescherming en het heeft verouderingstests gehad.

Algemeen winkelen

Historisch gezien dienden algemene winkels de behoeften van plattelandsgemeenschappen. Het waren plaatsen waar mensen zouden ontmoeten, ruilen en nieuws uitwisselen. Ze verkochten ook basisbehoeften zoals basisartikelen en huishoudelijke goederen. Ze stonden bekend als One Stop -winkels.

In de 19e eeuw bloeiden Amerikaanse algemene winkels. De eerste helft van de 20e eeuw zag de achteruitgang van algemene winkels de best geteste fietsverlichting. Ze werden ontheemd door gespecialiseerde retailers. Gespecialiseerde winkels hebben slechts een beperkt aantal producten behandeld.

Tegenwoordig zijn gemakswinkels het moderne equivalent van algemene winkels. Ze bieden gemak over identiteit en dienen een groter publiek. Deze winkels bieden een brede selectie goederen en diensten. Ze hebben ook interne delicates en bakkerijen.

Multitasking en autorijden met één taak

Bij het leren rijden is het belangrijk om je bewust te zijn van de auto en zijn omgeving Starten met online scooter theorie examen oefenen. Het is ook belangrijk om een goed begrip te hebben van de bedieningselementen en versnellingen van de auto's. Leren rijden is leuk en zal je binnenkort zelfverzekerd voelen achter het stuur.


Follow by Email
LinkedIn
Share